Ingyenes sétarepülés

Szeretnél részt venni egy INGYENES sétarepülésen?

 

Ha szívesen ülnél be egy motoros repülőgépbe (vagy van olyan ismerősöd, aki helyetted beülne) akkor kérlek, segíts!

Ez a weboldal a pilótaképzés rejtelmeibe engedi betekinteni a repülés iránt érdeklődőket videókon és leírásokon keresztül. Lehet, hogy Te magad, vagy ismerőseid között is van olyan, aki szívesen tudna meg többet a pilóták képzéséről.

Segíteni úgy tudsz, hogy:

– egyrészt megosztod ezt a felhívást a facebookon

– másrészt pedig vagy meghívod az ismerőseidet, hogy csatlakozzanak, vagy megosztod a – számodra érdekes – repülős cikkeket és ennek hatására érkeznek és csatlakoznak ismerőseid.. (Azt, hogy hány ismerősöd csatlakozott, a repulogepvezeto.hu facebook oldalán tudod megnézni a „közös ismerősök” ablakban)

– Harmadrészt pedig magad is like-olod az oldalt, különben nem tudlak később értesíteni. –>

Két másodperces kattintásaidért cserébe szeretnék felajánlani kétszer 20 perces ingyenes repülést, az alábbi feltételekkel:

1. Ha a legtöbb ismerősöd neked csatlakozik a Facebook oldalra (meghívásra vagy a cikkek megosztására), akkor automatikusan Te kapod az egyik 20 perces sétarepülést.

2. Ha nem sikerült az elsőnek lenni, akkor sincs semmi veszve, mert egy valaki véletlenszerűen kerül kiválasztásra a többi megosztó és like-oló közül, így ő kapja a másik 20 perces repülést. A lényeg hogy ne felejtsd el like-olni az oldalt.

3. Ha ide sem sikerülne bekerülnöd, akkor sem hiába kattintottál, mert több ilyen lehetőség is lesz még a jövőben és abba már bele fognak számítani az eddigi megosztásaid is.

A lájkolással és a megosztással Te is hozzájárulsz a repülés hazai népszerűsítéséhez!

Nézd meg az egyik korábbi nyertes repüléséről készült videót, melyet ezen az útvonalon repültünk végig.

Kattints a képre a nagyításhoz

„De én nem szeretem a repülést…”

Akkor is érdemes ebben a játékban részt venned, ha magad nem szívesen ülnél repülőre. A megnyert repülést át is ruházhatod valamely kalandvágyó családtagodra, ismerősödre aki biztos boldog lesz tőle.

Neked csak egy 3 másodperces kattintás és cserébe egy életre szóló élményt szerezhetsz vele magadnak – vagy ha átruházod, akkor valaki másnak.

Ha szereted a repülést, de csak olyan ismerőseid vannak akiket ez nem érdekel…

Kérd meg azon ismerőseidet is akik nem szeretik a repülést, hogy segítsenek neked a megosztásban és ha ők kapnák az ingyenes repülést, akkor adják neked!

Egyéb infó:

A repülés során fényképezni ér, sőt grátiszba egy INGYEN videót is kapsz a repülésedről!

A repülések arra alkalmas időjárás esetén kerülnek majd végrehajtásra, így télen kevésbé erőltetjük, ezért a játék a téli hónapokban zajlik, a repülés pedig tavasszal vagy nyáron lesz. A játék közelgő lezárásáról a FaceBook oldalt like-olók időben értesítve lesznek. A startpisztoly most dördült.

Megér ennyi sok izgalmat számodra egy kattintás?

 

Előre is köszönöm a segítséged és remélem hamarosan együtt repülhetünk. Találkozunk itt:


Kattints a képre a nagyításhoz

Üdv,

Tarnóczi Sándor

www.repulogepvezeto.hu

 

ui.: Ha nem ismered még a www.repulogepvezeto.hu oldalt akkor nézz körül rajta. Ha pedig tetszik akkor érdemes már most like-olni és megosztani a cikkeket, hátha végül Te leszel a szerencsés nyertes!

 

Megosztás a Facebook-on

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .