Az oldal célja

A repülés szép és izgalmas dolog.

Megtanulni a gyakorlati alapokat nem túl nehéz, de minél többet tud az ember annál inkább rájön, hogy mennyire sokat kell még róla tudnia.

Az oldal abban segít, hogy azok az emberek, akiket érdekel a repülés, bepillantást nyerjenek a pilótává válás folyamatába, megnézhessék, hogy másokból hogyan lesz az alapoktól kiindulva akár egy utasszállító repülőgép minden vizsgával rendelkező pilótája.

Ha pedig ezek után kedvet érez hozzá, hogy repülőgép vezetésre adja a fejét akkor világos képe legyen róla mire is vállalkozik, milyen lépéseken kell keresztülmennie a cél eléréshez.

Ehhez kívánok erőt, kitartást, szerencsét és sok sikert!

Tarnóczi Sándor

———————————————————————————————————
Ha el szeretnél érni akkor írj a

sandor(kukac)repulogepvezeto.hu

email címre.

———————————————————————————————————

Még egy dolog:
Nem azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy a „repülős tudásomat” mutogassam. Vannak nálam sokkal de sokkal ügyesebb és gyakorlottabb pilóták, akiktől én is szívesen tanulok.

Az oldal célja az, hogy több „civil” érdeklődő számára engedjünk bepillantást nyerni a pilóták érdekes és izgalmas képzésébe, mellyel talán még több és még szélesebb elismertséget tudunk szerezni a repülésnek.

Az oldalon bemutatott, leírt és közölt információk helyességéért felelősséget nem vállalok, azokat mindenki csak a saját felelősségére használhatja fel.

Megosztás a Facebook-on