CAVOK Aviation

Számos Budapest környéki pilótaiskolával felvettem már a kapcsolatot pilótaképzéssel kapcsolatban és ők voltak egy egyik, akik profi módon, profi oktatókkal végezték a képzést.

Ami még előny, hogy légitársaság orientált képzést végeznek. Bár nem vezet automatikusan légitársasághoz az itt végzett növendék útja, de nagyon jó alapokat szerezhet hozzá.

Mivel már sok pilótaiskolával volt valamilyen tapasztalatom, ezért a köztük és a CAVOK Aviation közötti számottevő különbség alapján nyugodt szívvel merem ajánlani a CAVOK Aviation-t, mint pilótaképző szervezetet.

Amit tapasztaltam náluk:

  • Oktatóik szinte kivétel nélkül repülési főiskolákon szerezték a képesítéseiket. Ezért a Te képzésedhez szükséges összes tudást át tudják adni.
  • Költségeiket megfizethető áron alakították ki. Sajnos máshol bár olcsóbbnak tűnik mondjuk a PPL képzés, de kiderül, hogy arra még rá kell számolni a leszállási illetékeket, az éves tagdíjat, oktatói díjat, stb. ami végül majdnem ugyanannyira jön ki, mint náluk.
  • Megfelelő és emberséges a dolgokhoz és a növendékekhez való hozzáállásuk. Alázatosak, tisztelettel beszélnek mindenkivel és türelmesek. Minden oktatójuk angol nyelven is oktat, ha igény merül fel.
  • Számos repülőgép típus közül választhat a növendék. A kis óradíjas AT3-tól a Cessna 152-n át a Cessna 172 és Cessna 177 illetve számos kétmotorosig sok féle típus közül választhatsz..
  • Repülő táborokat szerveznek más (pl. katonai) repterekre, ahol gyakorolhatod a műszeres megközelítést és leszállást, megszerezheted az éjszakai pilóta képesítésedet és ellenőrzött légtérben való repülési tapasztalatot. Ezt szinte „ingyen”, hiszen ha mindezt Ferihegyen a Liszt Ferenc Nemzetközi reptéren vagy mondjuk Debrecenben szeretnéd gyakorolni súlyos pénzeket kellene érte fizetned…
  • Budapesthez közel a Gödöllői reptéren találod meg őket. Innen később az óragyűjtéseidhez Te is hamar elérheted a festői Dunakanyart barátaiddal repülésed során.
  • Az év minden napján van képzés és repülés, ha a pálya alkalmas a repülésre. Ünnepnapokon is, ha a növendék úgy szeretné.
  • Összességében nagyon pozitív volt már az első kép is ami visszatükröződött az egész repüléshez és a növendékhez való hozzáállásukról.

 

Ha felkeresnéd őket további informálódás céljából, akkor kérlek segítsd Te is az utánad jövő pilóta növendékeket azzal, hogy jelzed a CAVOK-nál, hogy itt a repulogepvezeto.hu-n olvastad róluk az ajánlást!

Így látatlanban Te is részt tudsz tenni ennek az oldalnak a fejlesztésében és talán egy kicsit mindenki mindenkit támogatni tud, amit köszönök! Ha pedig a lent látható email címre nekem is jelzed két mondattal, hogy kerested őket, akkor azt külön meghálálom majd itt valahogy a repulogepvezeto.hu-n.

Ha bármilyen kérdésed lenne, segítek!

Tarnóczi Sándor

—————–

Kérdésed van valamelyik másik pilótaiskolával kapcsolatos tapasztalatról?

Tedd fel bátran, válaszolok:

sandor(kukac)repulogepvezeto(pont)hu

Megosztás a Facebook-on

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .