Pannon Air Service Kft

Számos Budapest környéki pilótaiskolával felvettem már a kapcsolatot pilótaképzéssel kapcsolatban és volt egy jópár, aki végül nem azt csinálta amit az egyeztetésünk során megígért.

Persze ha mindegyik pilótaiskola ugyanúgy viselkedne a hozzájuk érkező növendékekkel akkor nem is tűnne ki közülük egyik sem.

Ezen különbségek alapján viszont néhány általam fontosnak tartott szempontot figyelembe véve nyugodt szívvel merem ajánlani a Pannon Air Service-t, mint pilótaképző szervezetet..

(Kapcsolati telefon:  30 / 520 07 92 – Szász Gábor)

Amit tapasztaltam náluk:

 • Már telefonon is minden kérdésemre egyértelmű választ kaptam. Nincs ködös mellébeszélés.
 • Nincsenek rejtett, utólag „benyögött” költségek. Minden bele van építve az árba. Sajnos máshol bár olcsóbbnak tűnik mondjuk a PPL képzés, de kiderül, hogy arra még rá kell számolni a leszállási illetékeket, az éves tagdíjat, oktatói díjat, stb. ami végül majdnem ugyanannyira jön ki, mint náluk.
 • Megfelelő és emberséges a dolgokhoz és a növendékekhez való hozzáállásuk. Alázatosak, tisztelettel beszélnek mindenkivel és türelmesek.
 • A felmerülő problémákat azonnal kezelik és közben nem hagyják bizonytalanságban a növendéket sem.
 • A gépeiket saját alkalmazottak tartják karban, akik szintén szolgálat- és segítőkészek a növendékekkel szemben.
 • Aki amikorra be van írva repülni, az tuti hogy repülni is fog. Ha valami közbejönne akkor ELŐRE szólnak hogy mi várható és nem a repülés előtti 10 percben derül ki, hogy kár volt kimenni a reptérre, mert vagy a gép nem repülőképes, vagy az oktató épp nem ért rá…
 • Visszahívnak telefonon ha épp valamiért akkor nem vennék fel mikor keresed őket. Jelentéktelennek tűnik ez a dolog, de szembeötlő ahhoz képest, ahol még akkor sem hívják vissza az embert, ha előzőleg megígérték…
 • Bár a Cessnával sincs bajom, de nekem személy szerint a Diamond gépek jobban bejönnek. Erősek, jóindulatúak, jó belőlük a kilátás, viszonylag fiatalok. A Pannonnak csak Diamond gépei vannak. Persze kinek a pap, kinek a papné így ez a pont teljesen szubjektív.
 • A tököli reptéren üzemelnek, ahol a pálya még esős időben is használható, mivel a beton miatt nem ázik fel, úgy mint egy füves reptér. Nincs elmaradt képzési nap a felázott reptér miatt.
 • Az év minden napján van képzés és repülés. Ünnepnapokon is, ha a növendék úgy szeretné.
 • Összességében nagyon pozitív volt már az első kép is ami visszatükröződött az egész repüléshez és a növendékhez való hozzáállásukról.

 

Ezt az ajánlást nem beszéltem meg velük, magamtól tettem ide ki, mert úgy gondoltam, hogy ennyit megérdemelnek. Ha felkeresnéd őket további informálódás céljából, akkor kérlek segítsd Te is az utánad jövő pilóta növendékeket azzal, hogy jelzed a Pannonnál, hogy itt a repulogepvezeto.hu-n olvastad róluk az ajánlást!

Így látatlanban Te is részt tudsz tenni ennek az oldalnak a fejlesztésében és talán egy kicsit mindenki mindenkit támogatni tud, amit köszönök! Ha pedig a lent látható email címre nekem is jelzed két mondattal, hogy kerested őket, akkor azt külön meghálálom majd itt valahogy a repulogepvezeto.hu-n.

Ha bármilyen kérdésed lenne, segítek!

Tarnóczi Sándor

—————–

Kérdésed van valamelyik másik pilótaiskolával kapcsolatos tapasztalatról?

Tedd fel bátran, válaszolok:

sandor(kukac)repulogepvezeto(pont)hu

Megosztás a Facebook-on

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .